Ekolla on paha tapa tuhota kaikki mahdollinen jäädessään yksin valvomatta. Sama tapahtuu öisin. Vetää tavaraa pöydiltä, pureksii niitä jne.. Ja joku ihan uus keksintö sillä on nyt ollut lirauttaa meidän nojatuoleille, joka ikinen yö, ja sitten saa aina olla jynssäämässä puhtaaksi.. ARGH. Mattojakaan meillä ei oo lattiassa ollut sen jälkeen kun Eko on ollut jonku 4vk ikänen, kun pississähän ne olis muuten.. Muuten herra jo on sisäsiisti, paitsi öisin, luulee ilmeisesti et sillon on ok lirauttaa parit lätäköt olkkariin..

Miilakin yksin jäädessään välillä intoutuu roskiksia repimään, mutta onneksi enää nykyään harvemmin !

Tähän saakka ratkaisuna on toiminut nyloninen kuonokoppa, mutta vaikka se ois päässä, saa vedettyä tavaraa pöydiltä alas. Ja olipa saanut sohvatyynystäkin pumpulit tuosta huolimatta revittyä pitkin poikin.. Nyt viimmein sain onneksi toimivan ratkaisun tähän ongelmaan, nimittäin koiraportin ! Ah tätä onnea ja autuutta. Kolmiossa kun asutaan, saan lukittua portilla koirat vaan tuonne yhteen huoneeseen ja voin pitää nyt muualla mattoja ja voi jukra ! :)
Lienee tuo portti ihan kätevä sittenkin kun Ekomies kasvaa ja pitää ruveta nartuista erottelemaan :P

Koirat itse ei kyllä olleet yhtä innoissan tästä portista kun minä, sen verran masentuneen näköstä sakkia illalla portin taakse jäi.. :D

portti-normal.jpg